Palsternacksgratäng

2 port

3 dl strimlad palsternacka
2 dl strimlad kålrot
1 dl hackad lök
1/2 tsk Ledins Grönsaksbuljong
1/2 tsk torkad basilika
1 tsk matolja
3 msk matlagningsgrädde
1/2 dl Keso

Koka den strimlade palsternackan 2 minuter i lite vatten med buljongen. Fräs den strimlade kålroten i olja i 5 minuter. Tillsätt löken till kålroten och låt puttra tills allt är mjukt. Blanda palsternacka, kålrot, lök och basilika i en smprd, ugnsfast form. Bred över keson. Gratinera i 225 grader tills gratängen fått fin färg.
If i wanna here from an asshole, i fart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0